Betaalmogelijkheden

iDEAL
Veilig en direct betalen op het Internet. iDEAL is een nieuwe digitale betaalstandaard. Alle grote Nederlandse banken doen eraan mee. Als consument betaal je online je internet aankopen in de vertrouwde internetbankieromgeving. iDEAL staat gelijk aan digitaal pinnen: de betaling is direct van je rekening afgeschreven op de rekening van de winkel. Levertijden zullen korter worden door deze directe betaalmethode. iDEAL is net zo veilig als internetbankieren. 

 

MisterCash
Mister Cash is de naam voor Belgische betaalkaarten. Met behulp van een PIN code kun je als Belgische inwoner betalen bij diverse winkels, tankstations, drank of andere automaten. Daarnaast is het mogelijk om op internet er online betalingen mee te verrichten. Je kunt dan middels het nummer van de kaart en de vervaldatum een online betaling met Mistercash doen.
 
DIRECTebanking
DIRECTebanking is een eenvoudige, snelle en veilige online betaalmethode op basis van online bankieren, en is vooral geschikt voor klanten buiten Nederland en België. Bij betaling met DIRECTebanking, wordt u geleid via een veilige verbinding met uw online bankrekening bij uw financiële instelling. Daar kunt inloggen met een PIN-code en de betaling bevestigen met een TAN.
 
 
              
 
Verzending via DPD & PostNL
De verzending van elk pakket dat niet door de brievenbus past zal verlopen via DPD. Indien het gaat om een brievenbuspakketje, zal dit via PostNL verlopen. De prijzen hiervoor verschillen van €2,99 (brievenbuspost) tot en met €4,99 (pakketpost). Alle prijzen van de producten op Gamespecials.nl staan vermeld zonder deze verzendkosten, welke bij het afrekenen berekend worden. Verzending zal meestal tussen de 1-2 werkdagen zijn indien op voorraad.